Tbi, revija za prihodnost mesta

Klub idrijskih študentov in Idrija 2020 vas ob izidu četrte številke revije TBI, revije za prihodnost mesta, vabita na dogodek, na katerem bo prvič javno mogoče dobiti (brezplačno) revijo. Predstavljena bo tudi vsebina in nekaj zanimivosti iz nastajanja revije, otvorili bomo razstavo fotografij, ki so nastale v minulih letih, ter zbirali ideje, zamisli in predloge za prihodnje številke. 

Vstopnine ni. 

| Razstava fotografij |
Fotografska razstava predstavlja izbor najboljših fotografij, predstavljenih na velikem formatu. Izbrane fotografije so nastale v sklopu pokrivanja posameznih zgodb za revijo TBI, s ciljem ustvariti atraktivno vizualno spremstvo člankov, vsem pa je skupen izpostavljen odnos med subjektom in okoljem, s poudarkom na kompoziciji in sencah.
Avtor fotografij je Iztok Hvala, arhitekt, razpet med dvema državama ter malce bolj resen prostočasni ljubiteljski fotograf.

| TBI revija |
TBI, revija za prihodnost mesta je revija Kluba idrijskih študentov in društva Idrija 2020, ki prikazuje živahnost mesta in okolice ter razvojne potenciale Idrije. Revija izhaja enkrat letno in je brezplačna.

Vabljeni!

Organizira: Klub idrijskih študentov
Koprodukcija: Idrija 2020

Objavil KIŠ 17.01.2016 ob 10:59:23.