Odbor za kulturo in izobraževanje

S svojim delom želi Odbor za kulturo Kluba idrijskih študentov na področju kulture vnesti v idrijsko-cerkljanski prostor svežino in pestrost ponudbe s filmskim projektom f.stik, kvalitetnimi glasbenimi koncerti, gledališkimi produkcijami, likovnimi razstavami ter literarnimi in plesnimi večeri. Pri organizaciji tovrstnih dogodkov je pomembno vodilo odbora predstavljanje ustvarjalnih posameznikov in skupin iz idrijsko-cerkljanske regije.

Aspekt izobraževanja predstavljajo številna zanimiva predavanja, potopisne predstavitve, delavnice ter vključevanje v projekte, ki krepijo področje neformalnega izobraževanja kot venomer pomembnejšega pri iskanju in pridobitvi prve zaposlitve mladih.

V letu 2014 bo večja pozornost namenjena organizaciji dogodkov v novoustanovljenem Mladinskem centru, katerega prostore se je za izvajanje kulturnih in izobraževalnih dejavnosti uporabljalo že pred uradno otvoritvijo v decembru 2013 (tečaj retorike, potopisna predavanja).

Utrip starega mestnega jedra se bo še naprej poživljal s projektom f.stik, ki s projekcijami filmov enkrat mesečno napolni prostore idrijskega filmskega gledališča na trgu sv. Ahacija.

Info: kultura@klub-kis.si

V odboru za študijsko leto 2013/14 sodelujemo:

  • Matevž Šlabnik (vodja odbora)
  • Tim Božič
  • Žan Menart
  • Haris Aldžić
  • Sabina Carli
  • Matic Vogrič
 
     
     
 

ŠVIC

ŠKIS

ŠOS

 
     
Domov Zemljevid Email Šport Dijaki Sociala in zdravstvo Swenak Razvoj Domov Kdo smo Ugodnosti Glavni projekti Pogosta vprašanja Aktualno O klubu Akti Mnenja in izjave Pridruži se nam Pristopna izjava Mailing lista Klub idrijskih študentov na facebooku